Quadrocopter Syma X3, 4 canale, 2.4 GHz

Quadrocopter Syma X3, 4 canale, 2.4 GHz

Mai multe detalii

Quadrocopterul este o masinarie ce este propulsata de patru rotoare. Spre diferenta de majoritatea elicopterelor, quadrocopterlee utilizeaza elice cu pas simetric fiecare fiind montata pe un motor individual pentru a produce portanta. Prin controlul vitezei acestor patru motoare, masinaria poate fi dirijata pentru a se deplasa inainte si inapoi, in sus si in jos, catre stanga sau dreapta sau poate fi rotita in jurul propriei axe in sensul acelor de ceasornic sau invers.

Quadrocopterul pe 4 canale Syma X3 aduce ceva special in randul elicopterelor radiocomandate, oferind o experienta de zbor cu totul diferita. Ofera o cu totul alta perspectiva cu privire la pilotarea unui aparat de zbor. Cu ajutorul unui giroscop reglabil pe 3 axe, stabilitatea este obtinuta fara nici un efort. Pilotarea X3-ului este simpla si intuitiva, permitandu-i pilotului sa isi imbunatateasca rapid abilitatile. Odata ce ai ajuns la un nivel bun al cunostintelor de pilotaj, poti dezactiva anumite optiuni pentru a obtine o noua provocare si a iti imbunatati si mai mult abilitatile.

Prin utilizarea tehnologiei pe 2.4 ghz, Syma X3 are o raza mare de control, beneficiand de un sistem foarte performant impotriva interferentelor, de un consum mic de energie si de timpi foarte buni de raspuns. Radiocomanda va permite de asemenea sa alegeti intre modul L(ow) si H(igh) Speed. Aceasta optiune se refera la sensibilitatea comenzilor si respectiv la viteza de controalelor si motoarelor. Pe setarea “L”, X3-ul este mai putin sensibil la comenzi si ca atare mai stabil. Pe setarea “H” X3-ul se trezeste devenind mult mai sensibil.

Mai mult, prin utilizarea butonului de sub maneta din dreapta a telecomenzii, se poate activa functia de “Flip”. Aceasta functie actioneaza unele dintre giroscoape, permitandui pilotului sa realizeze adevarate tumbe in aer. Da, X3-ul se poate “da peste cap” in oricare dintre cele 4 directii, stanga, dreapta, inainte sau inapoi. Asigurati-va de faptul ca aparatul se afla la o inaltime de minim 3 metri atunci cand actionati aceasta functie si ca in jurul sau nu se afla nici un obstacol pe o raza de minim 3 metri.

Marca Syma este una dintre cele mai cunoscute in lumea micro-elicopterelor. Modelul sau, S107G este recunoscut in toata lumea mai ales datorita stabilitatii si usurintei cu care este controlat in zbor. Quadrocopterul Syma X3 duce mai departe toate aceste caracteristici, fiind unul dintre cele mai reusite astfel de aparate de pe piata.

Caracteristici
Control pe 4 canale: sus/jos, inainte/inapoi, stanga/dreapta, rotire catre stanga/dreapta
Funcite “Flip” ce ii permite sa se dea peste cap in aer in orice directie
Mod de lucru in viteza sporita sau viteza reduse
Giroscop incorporat pe 3 axe
Acumulator de 3.7V, 350mah tip Li-Po

Specificatii:
Dimensiuni: 24 x 22 x 6.3 cm
Durata de incarcare: 50-60 minute
Timp de zbor: 6-8 minute
Raza de control: pana la 40 metri
Frecventa: 2.4 ghz
Canale: 4

Pachetul include:
- Quadrocopter pe 4 canale
- Radiocomanda pe 2.4 ghz
- Acumulator incorporat de 3.7V, 350mah tip Li-Po
- Cablu de incarcare USB
- 2 rotoare de schimb tip A
- 2 rotoare de schimb tip B


Alimentare jucarie:  Acumulator (inclus)
Alimentare telecomanda:  4 baterii tip AA (nu sunt incluse)
Dimensiuni (produs ambalat):  33 x 24 x 15 cm
Varsta recomandata: copii peste 14 ani si adulti
Producator:  Syma

10 alte produse în această categorie