Cum cumpăr ?

 

 

Pentru comenzi telefonice vă rugăm să sunaţi la nr : 0727 049 065

Pentru comenzi prin email vă rugăm să folosiţi adresa noastra de email office@cadouexpres.ro şi să precizaţi Numele, Adresa, Numărul de telefon, Produsul dorit şi cantitatea.

Paşii pentru a face cumpărături pe CADOUEXPRES sunt foarte puţini şi foarte simplii. În primul rând alegeţi produsul pe care doriţi să-l cumpăraţi. Puteţi opta pentru folosirea sistemului de cautare sau filtrare - introduceţi cuvântul (denumirea cadoului), alegeţi categoria / subcategoria, intervalul de preţ sau eventual cadourile cu discount, în acest fel puteţi găsi mult mai repede ceea ce căutaţi.

Produsul ales trebuie adăugat în coşul de cumpărături prin apăsarea butonului "Adaugă în coş". Conţinutul coşului poate fi vizualizat si modificat prin apăsarea butonului "coş" pe panoul coşului de cumpărături. Aici puteţi opta pentru schimbarea numărului de bucăţi din fiecare produs, sau înlăturarea totală a unor produse. După ce aţi adăugat produsul dorit aveţi două variante :

1) continuaţi  cumpărăturile prin adăugarea unor noi produse in coşul de cumpărături


2) Finalizaţi comanda ( în cazul în care nu mai doriţi să cumpăraţi alte produse ) prin apăsarea butonului "Plasaţi comandă" pe panoul coşului de cumpărături. Comanda minima este de 50 RON

În cazul în care aţi apăsat "Plasaţi comandă" este necesar să vă autentificaţi / sau să vă creaţi un cont nou. Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.


După ce aţi verificat cantităţile şi preţul produselor comandate, trebuie să alegeţi o adresă de livrare şi modalitatea de plată/livrare.

În cazul în care aţi făcut toţi aceşti paşi trebuie să acceptaţi comanda prin apăsarea butonului "Confirm comanda" .

 

CADOUEXPRES in cel mai scurt timp o să vă trimite un e-mail de confirmare a comenzii iar în cazul în care aţi omis anumite informaţii necesare livrării, veţi fi contactat pentru a corecta erorile.

Vă mulţumim.