Termeni şi condiţii


Condiţii şi modalităţi pentru retur sau renunţare la produsele comandate

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de cadourile cumpărate pe www.cadouexpres.ro, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Legislaţia românească în vigoare prevede:  Consumatorul are dreptul să notifice în scris  comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Timiteţi o notificare prin e-mail la adresa office@cadouexpres.ro şi un reprezentant CADOUEXPRES va lua legătura cu dvs în cel mai scurt timp posibil.

Vom răspunde oricărei reclamaţii / notificări în termen de 2-3 zile lucrătoare şi vom confirma/refuza acceptul pentru returul produselor ( depinde de starea produselor ). Acceptăm la retur doar produse în ambalajul original şi în perfectă stare de prezentare (fără a fi îndoite, rupte, sparte). La produsele care sunt deterioarate deja când le primiţi vă rugăm frumos dacă puteţi să faceţi o poză. În acest fel şi noi putem cere despăgubiri de la firma de curierat/poştă.

Produsele care sunt intacte la preluarea acestora de către client (nu s-a semnalat nici o defecţiune timp de 24 ore de la primire ) si capătă deteriorări, cauzate de o utilizare necorespunzătoare sau din cauza manipulării greşite a acestora, nu vor fi acceptate..
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. CADOUEXPRES va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data expedierii mai puţin cheltuielile de transport.

În cazul în care doriţi detalii suplimentare va rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail la office@cadouexpres.ro