Salinizator de aer SALIN

Salinizator de aer cu placi saline.

Mai multe detalii

CECO0002


Anuntă-mă când este disponibil

Salinizator de aer cu placi saline SALIN S2.
Puteti beneficia acum de efectele terapeutice remarcabile ale aerului de salina.
Aparatul SALIN S2 utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului, si anume trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu.

Purificatorul are o constructie simpla, continand un ventilator si un bloc filtrant cu granule de saruri. Aparatul actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant cu granule de saruri realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului.
Purificatorul este comod in utilizare prin aceea ca asigura o purificare generala a aerului in spatiul unde este utilizat: locuinte, birouri. Se recomanda utilizarea chiar si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. In masura posibilului, durata de expunere se poate mari pana la intreaga zi.

Aparatul asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum pana la 35-40 mc (o camera normala de apartament).

Aparatul nu produce fenomene de coroziune in spatiul de utilizare.

-efecte igienice generale
Prin utilizarea aparatului SALIN S2 se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului: retinerea prafului, eliminarea fumului de tigara, eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi), care devine proaspat si placut respiratiei. Prin aceste efecte aparatul poate fi utilizat pentru asigurarea unui ambient interior cat mai confortabil.

-efecte medicale generale
Utilizarea aparatului SALIN S2 de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale: marirea rezistentei la raceli, stare de confort psihic, somn linistit, odihnitor, o diminuare a sforaitului.

-efecte terapeutice
Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare.
In afectiunile ORL, aparatul SALIN S2 se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice.
In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza.

Aparatul SALIN S2 a obtinut doua distinctii internationale:
- Medalia de Aur la Salonul Mondial EUREKA 2002
- Medalia de Argint la Salonul International al Inventiilor, Geneva 2002

Aparatul SALIN S2 este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei nr. 6295/15.09.2002.

Dimensiuni: 13.5 x 10.5 x 14.5 cm

Garantie 2 ani.


Acest produs poate fi livrat in toata tara cu doar 19 RON !

30 alte produse în această categorie